POMEMBNO!

Idrija, 12. 4. 2018

Raziskovalni tabor – Medvedje Brdo (SPREMEMBA URE ODHODA IN ORGANIZACIJE PREVOZA NAZAJ!)

Vse učence udeležence tabora in njihove starše obveščam, da je zaradi lažje organizacije in smotrnosti avtobusnih prevozov ter težav z lastnimi prevozi spremenjena ura odhoda na tabor in organizacija prevoza nazaj.

ODHOD na tabor je 18. 4. 2018 ob 11. 00 in ne ob 13. 30 (avtobus bo čakal za Modro dvorano; učence iz Godoviča poberemo na avtobusni postaji v Godoviču predvidoma ob 11. 15-do postaje jih bo pripeljala ena od učiteljic). Učenci bodo imeli pred odhodom v sredo 3 ure pouka ter malico. V CŠOD – ju bodo zaradi sprememb ure prihoda imeli organizirano še dodatno delavnico. Šolske torbe lahko pustijo v šoli v omarici oz. učenci v Godoviču v šoli. V ponedeljek po taboru so opravičeni domačih nalog.

PRIHOD IZ TABORA: ob koncu tabora bodo imeli učenci ORGANIZIRAN AVTOBUSNI PREVOZ nazaj ob 13. 30 (torej ni lastnega prevoza) in sicer pridemo na avtobusno postajo okrog 14. 00.

Delo na taboru si lahko pred, med ali po taboru ogledate na priložnostni spletni strani, razstavo tabora pa v večnamenskem prostoru osnovne šole po taboru. Učenci bodo izdelke s tabora, CD z vsemi fotografijami tabora ter priložnostno glasilo z utrinki prejeli po taboru.

Za morebitna dodatna pojasnila sem na voljo (040 372 628 – Lidija Kacin) ali na mail lidija.kacin@guest.arnes.si.

 

Lep pozdrav.

Lidija Kacin (vodja tabora)

 

O Lidija Kacin

Profesorica razrednega pouka. Status poučevanja: 1. - 5. razred. Rada imam pestre dneve...nikoli dolgočasne...vedno nove...drugačne...in polne izzivov. Moj poklic me v tem izpolnjuje. Moji priljubljeni hobiji, ko nisem za katedrom so igra s svojimi tremi malčki, tek in ples.
Ta vnos je bil objavljen v Nekategorizirano. Zaznamek za trajno povezavo.

En odziv na POMEMBNO!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja